Suun ja hampaiden tarkastus

Tarkastuskäynnillä  hammaslääkärimme tutkii hampaiden lisäksi suun limakalvot, hampaiden ja purennan yleisen toimivuuden sekä mahdolliset ienongelmat. Röntgenkuvauksella varmistetaan ettei hampaiden paikkojen alta, juurenkärjistä tai leukaluusta löydy piileviä ongelmia tai hoidontarvetta.

Hammaslääkärisi tekemän tarkastuksen ja röntgenkuvauksen perusteella hän laatii hoitosuunnitelman sekä kustannusarvion, tarvittaessa eri hoitovaihtoehtojen mukaisesti  ja hoidon eteneminen suunnitellaan yksilöllisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

(Suun hyvinvointi on osa kokonaisterveyttäsi. Säännöllinen suun ja hampaiden tarkastus on tärkeä tekijä mahdollisten ongelmien korjaamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi). Pääsääntöisesti hampaisto on hyvä tarkastuttaa joka toinen vuosi, sillä hampaat voivat reikiintyä tai iensairaudet edetä myös täysin oireettomasti.

Hammaslääkärisi tietää ja tuntee suusi tilanteen parhaiten ja siksi palveluumme kuuluu säännöllinen kutsu määrä-aikaistarkastukseen näin sovittaessa. Hoitosuhde omaan tuttuun ja turvalliseen hammaslääkäriin on parasta hampaiden ylläpitohoitoa ja johtaa myös hammashoidon kustannusten pienenemiseen hoidontarpeen vähentyessä.